The Peligoni Club Reopens For New Season

Scroll down for more
News

The Peligoni Club heropent eind mei voor het nieuwe seizoen met een uitgebreid programma voor 2024

Op zaterdag 18 mei 2024 heropent The Peligoni Club, voor het nieuwe seizoen. The  Peligoni Club is een uniek concept, gelegen in het rustige noorden van het Griekse eiland Zakynthos en is al jaren dé bestemming voor liefhebbers van ontspannen luxe. Ook dit jaar heeft The Peligoni Club weer een fantastisch line-up samengesteld, variërend van sportieve wellness weken tot aan een Grieks mini festival of een heerlijke zomervakantie met het gezin. Ongedwongen genieten met je favoriete gezelschap staat centraal bij een Peligoni Holiday.

In tegenstelling tot een hotel of resort heeft The Peligoni Club geen accommodatie ter plaatse. Een selectie van luxe privé villa's, cottages en B&B’s liggen op steenworp afstand van de club. Variërend van rustieke en traditionele Griekse huizen omringd door heuvels en olijfbomen tot uitgestrekte moderne villa’s met waanzinnig uitzicht op zee. 

De club, gelegen aan de rotsachtige kust, is exclusief toegankelijk voor gasten die een verblijf in een van de villa’s boeken en middels een wekelijkse membership. Peligoni memberships bestaan uit toegang tot de club en fijne faciliteiten waaronder het zwembad, restaurants, de spa, ligbedden, conciërge en handdoeken services en dagelijkse fitness- en tennislessen. Daarnaast hebben gasten de mogelijkheid om het membership te upgraden met watersportactiviteiten zoals zeilen, suppen, windsurfen en wing foilen. De beschutte locatie aan de kust, een perfecte wind, uitstekend materiaal en ervaren instructeurs maken The Peligoni Club tot een van de beste locaties voor deze watersporten. 

PACE WELLNESS WEEK | 20 - 24 MEI

Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt met de PACE Wellness Week op 20 tot en met 24 mei. Deze populaire week staat in het teken van sportiviteit, wellness en ontspanning - perfect voor vriendengroepen, stellen én solo-reizigers. Tijdens de PACE Wellness Week worden sport en mindfulness gecombineerd met gezellige diners, creatieve workshops en sociale activiteiten. Een ongedwongen week waarbij gasten de mogelijkheid krijgen om zich fysiek en mentaal op te laden en geïnspireerd naar huis gaan. De PACE Wellness Week in mei heeft een fantastische line-up waaronder wielrennen met fietslegende Chris Hoy, ice bath en mindfulness workshops onder leiding van Richie Norton en culinaire traktaties van The Happy Pear. Nieuwsgierig naar het volledige programma? Ontdek het hier.

DE ULTIEME PELIGONI FAMILY HOLIDAY | JUNI - OKTOBER

Vanaf juni tot en met halverwege september is The Peligoni Club de ideale vakantiebestemming voor families en gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Door het ruime aanbod aan activiteiten voor jong en oud, zoals zeilen en suppen, staat de club bekend als een all-crowdpleaser. Er zijn uitstekende crèche faciliteiten en dit seizoen heeft de club hun handen ineen geslagen met het bekroonde Britse kinderentertainment TARKA voor het samenstellen van een uitgebreid kinderprogramma. 

In de maanden juni, september en oktober kunnen gasten genieten van Peligoni’s welbekende Guest Chefs Series. Iedere week neemt een getalenteerde chef voor twee avonden de keuken over en kunnen gasten genieten van bijzondere culinaire creaties in de vorm van een feestelijke long table dinner setting en een casual pop-up diner. Gedurende de Nederlandse herfstvakantie (20 t/m 27 oktober), zal de Amerikaans-Nederlandse chef Kevin Kearney, eigenaar van Stacks Diner in Amsterdam, de Guest Chef zijn.  

In deze periode verwelkomt de club ook ervaren (water)sporters voor het geven van clinics waaronder de Nederlandse wing foiling wereldkampioen Bowien van der Linden. Bowien zal vanaf 11 tot en met 20 juni wing foiling clinics verzorgen om Peligoni’s gasten de fijne kneepjes van de opkomende watersport bij te brengen.

THE HOUSE PARTY | 24 - 29 SEPTEMBER

Op 24 tot en met 29 september vindt The House Party plaats, een jaarlijks mini-festival op de club, waarbij gasten de hele dag kunnen feesten en zich ‘s avonds met eigen gezelschap kunnen terugtrekken in een prachtige villa. The House Party is een boektiek festival in combinatie met een vakantie, waarbij de club wordt omgetoverd tot een bron van creativiteit met live-muziek en dj-sets aan zee met fijne deuntjes van onder andere Krystal Roxx. Ook zijn er artistieke workshops, vermakelijke optredens van Britse comedian Nina Conti en mindfulness sessies met wellness guru Rob Da Bank. Ook tijdens The House Party worden er feestelijke diners aan lange tafels en culinaire pop-ups verzorgd door getalenteerde gastchefs. De volledige line-up is hier te bekijken. 

PACE WELLNESS WEEK | 7 - 11 OKTOBER

De tweede editie van PACE Wellness Week vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober. Net als in mei kun je deze week van oktober de zomer verlengen met sportiviteit, wellness en ontspanning onder de mediterraanse zon. The Peligoni Club heeft weer een fantastisch programma samengesteld met onder andere: tennis clinics onder leiding van ex-proftennisser James Auckland, sound healing met Jasmine Hemsley en breathwork workshops onder leiding van ex-rugbyspeler Antony Mullally. De bekende retreat chef Bettina Campolucci Bordi zal deze week inspirerende plantaardige gerechten serveren en Brother Marcus zal een heerlijk diner bereiden met invloeden van de Mediterrane keuken. 

The Peligoni Club is geopend vanaf 18 mei tot 3 november 2024. Lees meer over The Peligoni Club en het uitgebreide programma voor 2024 op de website en blijf op de hoogte via Instagram.

Bekijk het media centre voor hoge resolutie afbeeldingen en het persbericht.

Voor aanvragen en/of meer informatie, neem contact op met:

Annemijn van Gulick
PR Manager
annemijn@theorangestudio.com


CONTACT

Drop us a note with your question or enquiry and we will find the answer!

Branding
Digital marketing
Websites
Public Relations
Photography & video
Loading... Sent!